"Synas utan att synas"- kan det vara bra marknadsföring?

Vatten är naturligt och en viktig del av våra liv- varför inte passa på att låta er logga synas i ett naturligt sammanhang?

Från så låga volymer som 96 st flaskor kan ni få ut ert budskap och/eller logga. Vatten är livets dryck och passar i väldigt många sammanhang. I butiken, på mässan, på ert event eller kanske bara som sponsring. 

Historik


2018 såg Aquaprofil dagens ljus när Tommy och Helena startade upp verksamheten i Ängelholm. Det tog snabbt fart och Aquaprofil växte i rask takt.

När pandemin gjorde sitt intåg blev de dessvärre nödgade att styra om sin verksamhet  och lägga mer fokus på sina övriga verksamheter.  Det öppnade upp för oss och 1:e december 2021 kunde vi förvärva bolaget och Aquaprofil blev Logodryck. 

 Vi erbjuder...


...hjälp med design av etiketten, ni väljer vilken variant av vatten ni önskar:

Stilla, kolsyrat naturell, citron, mango/passion eller must när det är säsong för det. Flaskorna är 50 cl och drycken tappas i 100% returpet.


Vi säljer till återförsäljare och grossister i första hand men även till slutkund om det inte finns någon återförsäljare i aktuellt område som vi kan rekommendera.


Kontakta oss för prisuppgift: info@logodryck.se eller så når ni

Johan på 0735-913 408 eller Hans på 0736- 224 100Kvalitetsförsäkran


Vi har valt att samarbeta med Krönleins som har genuina produkter, är familjeägt och  sist men inte minst: de levererar en fantastisk service, vilket är A och O för oss.